Vorige | Volgende

Arnhemse Bovenweg 33 - 2 ZEIST

Huurprijs excl. € 1.885 per maand

Neem contact met ons op

030-6953222

info@vaneemakelaars.nl

Omschrijving

U stelt hoge eisen aan uw omgeving. Goede ligging en bereikbaarheid spelen daarin een rol. Kerckebosch Luxe Appartementen liggen naast kasteel 't Kerckebosch in de wijk Kerckebosch, één van de mooiste locaties in Zeist en centraal in Midden-Nederland. De wijk heeft een eigen winkelcentrum en bevindt zich in een parkachtig landschap met bos, heide en vennetjes. Tegelijk is het sfeervolle centrum van...

Kenmerken

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1960-1970
Ligging
Aan bosrand

Omschrijving

U stelt hoge eisen aan uw omgeving. Goede ligging en bereikbaarheid spelen daarin een rol. Kerckebosch Luxe Appartementen liggen naast kasteel 't Kerckebosch in de wijk Kerckebosch, één van de mooiste locaties in Zeist en centraal in Midden-Nederland. De wijk heeft een eigen winkelcentrum en bevindt zich in een parkachtig landschap met bos, heide en vennetjes. Tegelijk is het sfeervolle centrum van Zeist om de hoek!
Wilt u een luxe appartement huren in Zeist? Kerckebosch Luxe Appartementen biedt een uniek concept binnen het palet van bestaande woonvormen. Speciaal ontwikkeld voor levensgenieters, mensen die hun kostbare tijd optimaal en vol overgave benutten. Met een appartement dat op alle fronten past, dagelijks comfort op topniveau, maar ook wellness en sportfaciliteiten binnen handbereik.
Er zijn zeven typen appartementen:
• Royale afmetingen, van 83 m2 tot 166 m2
• Keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers
• 1 of zelfs 2 luxe badkamers
• Fraaie keuken, voorzien van luxe apparatuur
• Eigen buitenruimte, sommige appartementen beschikken zelfs over 3 balkons
• Aanpassingen in indeling zijn bespreekbaar
• Ongelimiteerd gebruik van alle wellness en sportfaciliteiten
• 24-uursservice, receptioniste en huismeester
• Gratis WiFi in algemene ruimtes
• Eigen parkeerplaats
• Huurprijzen vanaf €1.645 per maand voor lange termijn.

Zorgeloos en veilig
Uniek is dit concept dankzij de 24-uursservice en een pakket van uitgekiende comfortdiensten. Zo is er onder meer een bemande receptie, huismeester en nachtwacht. Hier is veilig en zelfstandig wonen tot in lengte van jaren gegarandeerd. Kerckebosch is een gemeenschap met leuke, levenslustige, eigenzinnige bewoners die midden in het leven staan. Mensen die zich onderscheiden op het gebied van levenslust, lifestyle en visie.
Kerckebosch biedt een pakket van uitgekiende comfortdiensten, 24-uursservice, een bemande receptie, huismeester en nachtwacht. Dit biedt niet alleen gemak maar ook optimale veiligheid.
Luxe verwennerij en comfort zijn hier als vanzelfsprekende standaard. Bovendien biedt Kerckebosch het garantie zorgeloos wonen. Nu en later. Standaard is hier al van hoog niveau, wie op termijn meer support op welk gebied dan ook nodig heeft, weet dat dit zo geregeld is.

Ouderen moeten vanuit de overheid steeds langer zelfstandig blijven wonen. Daardoor ontstaat er meer en meer noodzaak om bestaande woningen levensloopgeschikt te maken. Levensloopgeschikte woningen zijn bedoeld voor iedereen, van jong tot oud en in elke fase van leven. Ouderen kunnen hun eigen woning op tijd comfortabel en veilig maken. Zo kunnen zij zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen door het aanbrengen van slimme aanpassingen zoals:

het verwijderen van drempels;
het plaatsen van een toilet op de slaapkamerverdieping;
aanbrengen van technologische toepassingen zoals een traplift, een alarmsysteem of domotica.
Een levensloopgeschikte woning stelt mensen in staat tot op hoge leeftijd zelfstandig te blijven wonen.

Wilt u liever verhuizen naar een seniorenappartement waar deze faciliteiten al aanwezig zijn, dan gaan wij samen met u op zoek naar de juiste woning en verkopen wij indien gewenst uw huidige woning. Wij organiseren het graag voor u. Verhuizen is een grote stap en wij nemen uw zorg met alle plezier uit handen.

MEER WETEN?
Makelaar Gerda Kemp is gespecialiseerd seniorkeurmakelaar sinds 2008 en adviseur via de landelijke vereniging Huisvesting op Maat adviseur en kijkt samen met u hoe levensloopgeschikt uw huidige of toekomstige woning is of gemaakt kan worden. Ook over een mantelzorgwoning kunnen wij u uitgebreid adviseren. Gerda Kemp beschikt over de specifiek op uw situatie toegesneden woonoplossingen en mogelijkheden. Hierdoor houdt u zelf de regie in eigen hand. Kwaliteit van leven met behoud van zelfstandigheid en vitaliteit; dat is waar het uiteindelijk om draait.
Bel 06 21 562 662 of stuur een mail naar gerda@vaneemakelaars.nl info@zeistzorgt.nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 2750

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970
Specifiek
exclusief servicekosten

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
75 m²
Bruto inhoud
207 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Ligging
Aan bosrand

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Arnhemse Bovenweg 33 - 2 ZEIST

naar Arnhemse Bovenweg 33 - 2 ZEIST
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand