Vorige | Volgende

Maurikstraat 49 - 2 ZEIST

Huurprijs excl. € 950 per maand

Neem contact met ons op

030-6953222

info@vaneemakelaars.nl

Omschrijving

DOORLOPEND MEERDERE WOON/ZORG APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR IN DIT COMPLEX Studio Maurikstraat 49 Zeist 'Stelt u zich eens voor: wakker worden met de klanken van het carillon van het gemeentehuis van Zeist. Of met het gezang van de vogels in het naastgelegen Walkartpark. Op uw eigen balkon geniet u van de zon en de frisse lucht; het verkeersgeraas is buiten gehoorafstand. En toch woont u in hartje...

Kenmerken

Soort woning
Senioren appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 2.500 p/m
Bouwjaar
2018
Ligging
In centrum

Omschrijving

DOORLOPEND MEERDERE WOON/ZORG APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR IN DIT COMPLEX

Studio Maurikstraat 49 Zeist

'Stelt u zich eens voor: wakker worden met de klanken van het carillon van het gemeentehuis van Zeist. Of met het gezang van de vogels in het naastgelegen Walkartpark. Op uw eigen balkon geniet u van de zon en de frisse lucht; het verkeersgeraas is buiten gehoorafstand. En toch woont u in hartje Zeist!
Exclusief zorgeloos en comfortabel wonen in een kleinschalig gebouw in centrum Zeist. Midden in de maatschappij met alle faciliteiten om de hoek. Het is zorgeloos wonen omdat servicediensten zoals wassen en strijken, schoonmaken en verse maaltijden uit eigen keuken zijn inbegrepen. Er is 24 uur per dag toegewijde zorg en persoonlijke aandacht beschikbaar.

Appartementen voor bewoners met een fysieke zorgvraag
Elk appartement heeft een ruime woonkamer, een of twee slaapkamers, een moderne badkamer, een complete keuken, een gastentoilet, een berging en een balkon. Het netto woonoppervlak varieert tussen 60 m2 en 93 m2 per appartement. U creƫert uw eigen thuis, omdat u uw appartement naar eigen smaak inricht. U woont hier thuis, precies zoals u wilt.

Studio's voor bewoners met klachten van dementie
Wanneer zelfstandig wonen niet meer mogelijk is vanwege geheugenproblemen kunt u wonen in een van de 18 studio's. Deze studio's bevinden zich in een andere vleugel van het gebouw maar onder hetzelfde dak als de twee- en driekamer appartementen. Zo kunt u in uw vertrouwde omgeving blijven, mocht de overstap ooit nodig zijn, en kunnen ook partners onder hetzelfde dak blijven.

Zorg volgens de 12 componenten van Planetree. We geloven dat mensen in kwetsbare situaties veiligheid, liefde en onverdeelde aandacht verdienen. Planetree streeft naar goede zorg in een helende omgeving waarbij mensen voorop staan. We betrekken bewoners en hun familie zoveel mogelijk bij de zorg: wat bijdraagt aan de veiligheid en vitaliteit van bewoners. Ook het gebouw zelf speelt een rol in onze aanpak: licht, ruim en open wonen zorgt voor meer welbevinden. U voelt zich hier prettig.

Met een grote, vrije tuin die uitzicht biedt op de Oude Kerk van Zeist. Direct naast het gemeentehuis, vlakbij het winkelgebied, theater en bioscoop Figi, Slot Zeist en diverse goede restaurants. Ook ligt het monumentale Walkartpark om de hoek. Hier woont u stil en beschut aan de rustige Maurikstraat dichtbij groen, maar staat u ook midden in de maatschappij met de reuring van het stadshart op enkele minuten afstand. Het beste van twee werelden: rustig en beschermd wonen aan het park maar toch midden in het centrum van Zeist. Loop onze voordeur uit en u stapt zo binnen bij restaurant De Azijnmakerij of Lokaal Victoria.

Wij kunnen u exclusief diverse typen Alliantus Oud Seyst zorgappartementen aanbieden. Er zijn nog enkele 2, 3 kamer appartementen en studio's beschikbaar. Heeft u interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op wij adviseren u graag.

Aliantus Oud Seyst biedt naast studio's voor mensen met dementie (PG) en de 2- en 3 kamer zorgappartementen een derde woonvorm te weten tijdelijk verblijf. Dit kan zijn voor een rustperiode na bijvoorbeeld een operatie of andere ingrijpende gebeurtenis. Maar ook kunnen mensen met toenemende geheugenproblematiek tijdelijk of een paar dagen per week bij Aliantus verblijven. De mantelzorger is hiermee even ontlast en de gast kan ook wennen aan een eventuele nieuwe situatie mocht de situatie toch verder verslechteren.
Leven bij Aliantus Oud Seyst betekent leven in luxe, liefde, met aandacht en 24-uursservice.

Wonen in combinatie met zorgdiensten is in een studio totaal 2500,-- per maand

Ouderen moeten vanuit de overheid steeds langer zelfstandig blijven wonen. Daardoor ontstaat er meer en meer noodzaak om bestaande woningen levensloopgeschikt te maken. Levensloopgeschikte woningen zijn bedoeld voor iedereen, van jong tot oud en in elke fase van leven. Ouderen kunnen hun eigen woning op tijd comfortabel en veilig maken. Zo kunnen zij zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen door het aanbrengen van slimme aanpassingen zoals:

het verwijderen van drempels;
het plaatsen van een toilet op de slaapkamerverdieping;
aanbrengen van technologische toepassingen zoals een traplift, een alarmsysteem of domotica.
Een levensloopgeschikte woning stelt mensen in staat tot op hoge leeftijd zelfstandig te blijven wonen.

Wilt u liever verhuizen naar een seniorenappartement waar deze faciliteiten al aanwezig zijn, dan gaan wij samen met u op zoek naar de juiste woning en verkopen wij indien gewenst uw huidige woning. Wij organiseren het graag voor u. Verhuizen is een grote stap en wij nemen uw zorg met alle plezier uit handen.

MEER WETEN?
Makelaar Gerda Kemp is gespecialiseerd seniorkeurmakelaar sinds 2008 en adviseur via de landelijke vereniging Huisvesting op Maat adviseur en kijkt samen met u hoe levensloopgeschikt uw huidige of toekomstige woning is of gemaakt kan worden. Ook over een mantelzorgwoning kunnen wij u uitgebreid adviseren. Gerda Kemp beschikt over de specifiek op uw situatie toegesneden woonoplossingen en mogelijkheden. Hierdoor houdt u zelf de regie in eigen hand. Kwaliteit van leven met behoud van zelfstandigheid en vitaliteit; dat is waar het uiteindelijk om draait.
Bel 06 21 562 662 of mail gerda@vaneemakelaars.nl info@zeistzorgt.nl

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 2.500 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 3850

Bouw

Soort woning
Senioren appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Specifiek
exclusief servicekosten

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
35 m²
Bruto inhoud
200 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Ligging
In centrum

Foto's

Kaart Maurikstraat 49 - 2 ZEIST

naar Maurikstraat 49 - 2 ZEIST
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand